Haberler

Bozok Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi (ABİS) kullanıcı adı ve şifrenizi B.A.U.M (7894) 'u arayarak alabilirsiniz.Ayrıntılı anlatım için TIKLAYINIZ

Bölgede bilgisayardan yararlanan tüm kurum ve kuruluşların yazılım alanında ihtiyaç duyduğu konularda araştırma ve uygulamalar yapmak. Bu kapsamda yerli ve yabancı kuruluşlarla işbirliği yapmak. Bilgi toplumuna geçiş sürecinde ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine yardımcı nitelikteki bilgisayar destekli bilimsel ve teknolojik araştırmaları planlamak. Merkezin kuruluş amacına ve Yükseköğretim Kanununun amaç ve ilkelerine uygun diğer çalışmaları yapmak. Kamu ve özel kesimden istenecek uygulama programları ile üniversiteye bağlı birimlerde kullanılacak her türlü otomasyon ya da yazılım programlarını hazırlamak. Çeşitli düzeylerde üniversite içi ve dışı eğitici kurslar vermek, konu ile ilgili insan gücünü yetiştirmek ve bu çalışmalarla ilgili sertifikalar vermek. Üniversitenin öğrenci, kütüphane, personel, ayniyat, muhasebe ve diğer idari işlerinin yürütülmesinde bilgisayar destekli düzenlemeler yapmaktır.

Son Projelerimiz

• Erasmus Başvuruları Takip Sistemi
  • Sınav Takvimi Hazırlama Projesi tamamlanmıştır.

• Online Ders Programı Hazırlama Projesi tamamlanmıştır.
  • SMS Duyuru ve Yönetim Projesi
  • Starteji Daire Başkanlığı Ödeme Evrakları Takip Projesi